English French Hungarian
   


.. Vendégkönyv


Üdvözöljük a Bohócszínház Alapítvány vendégkönyv oldalán. A  weboldal vendégkönyve moderált, ez azt jelenti, hogy bár alapelvként minden vélemény és hozzászólás megjelenhet, vannak többé-kevésbé tág morális, ízlésbeli és technikai korlátok. A moderálás azt jelenti, hogy az úgynevezett moderátoroknak joguk van egyes hozzászólásokat kitörölni. A moderátorok csupán annyira avatkozzanak bele a társalgás menetébe, amennyire az elengedhetetlen a kulturált, egymás érzékenységét és jogait szem előtt tartó, technikailag áttekinthető kommunikáció elősegítésének érdekében.


A moderátoroknak kötelessége törölni minden olyan hozzászólást ami jogszabály ellenes, illetve ha a megjelent tartalommal kapcsolatban egy harmadik személy jogait sérti.  A megjelent hozzászólások sohasem tükrözik a Bohócszínház Alapítvány véleményét. Nem jön létre tanácsadói viszony sem a hozzászólók, sem pedig a weboldal tulajdonosai között. A hozzászólások sohasem tekinthetők szakértői véleménynek, ezek tartalmáért a weboldal nem vállal felelősséget.


A megjelenő hozzászólások csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, illetve terjeszthetők, és kizárólag a Bohócszínház Alapítvány  írásbeli hozzájárulásával lehet őket felhasználni. A felhasználók kötelesek betartani a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992 évi LXIII. törvény, valamint egyéb adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseit, tilos más felhasználó adatainak gyűjtése, tárolása és továbbítása.

 

Új bejegyzés
Név
Üzenet
Kód
Írja be a képen látható kódot.


Eddigi bejegyz閟ekwww.bohocdoktorok.hu

Oldaltérkép

Copyright Bohócdoktorok © 2007

Készült a NEA támogatásával.

További támogatóink: TEVA, V-Comp